Endesa reforça la seguretat a la subestació de Riba-roja

Redacció
19 de juny del 2014
S’ha procedit al segellat impermeable dels buits per on passa el cablejat.
S’ha procedit al segellat impermeable dels buits per on passa el cablejat. | Endesa
S’ha procedit al segellat impermeable dels buits per on passa el cablejat. Foto: Endesa

La companyia elèctrica Endesa ha enllestit recentment els treballs de renovació tecnològica de la subestació de Riba-roja d’Ebre amb l’objectiu de reforçar-hi la seguretat i garantir una millor qualitat del servei als clients que s’alimenten d’esta instal·lació, repartits en cinc municipis de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

La millora ha consistit a dotar la subestació de mesures de protecció passiva contra incendis, per tal de prevenir l’aparició d’un foc, impedir i/o retardar la seua propagació i facilitar-ne l’extinció. Concretament, s’ha procedit al segellat impermeable dels buits per on passa el cablejat, s’han instal·lat proteccions per a les seues conduccions i s’han col·locat portes tallafocs que permeten dividir els espais i, en cas d’incendi, dificultar-ne la propagació.

Els treballs, que han suposat una inversió del voltant de 13.000 euros, aportats íntegrament per la companyia, formen part del conjunt d’actuacions que Endesa posa en pràctica dins la regulació i la normativa vigent per a proveir les seves infraestructures dels protocols de seguretat adequats.

Els pobles que s'alimenten d'esta instal·lació són Riba-roja d’Ebre, Batea, Caseres, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs.