Els municipis ebrencs se sumen a les protestes per la detenció de Puigdemont

L'AMI ha convocat concentracions a les vuit del vespre davant dels ajuntaments i a les places de tots els pobles i ciutats

Pla obert de la manifestació convocada per l'ANC per rebutjar la detenció de Puigdemont a Itàlia
Pla obert de la manifestació convocada per l'ANC per rebutjar la detenció de Puigdemont a Itàlia | ACN
Aguaita.cat
24 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:07h
L'Associació de Municipis per la Independència ha convocat concentracions este divendres al vespre arreu de Catalunya en suport a Carles Puigdemont, detingut este dijous al vespre a l'illa italiana de Sardenya. Les concentracions es faran a les vuit del vespre davant dels ajuntaments catalans i a les places de tots els pobles i ciutats que s'hi sumin. 

Puigdemont s'havia desplaçat fins a Sardenya per participar en l'acte Aplec Internacional Adifolk a la ciutat de l'Alguer, on dos policies de paisà el van retenir quan hi va arribar. L'entorn del líder de Junts ha confirmat este divendres al matí que Puigdemont ha passat la nit en una presó de Sàsser i està actualment a disposició dels jutges de la Cort d'Apel·lació de Sàsser.

Els Ajuntaments d'alguns municipis ebrencs ja han anunciat que se sumen a les concentracions per reclamar la llibertat del president. Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, l'Aldea, Flix i Roquetes, entre d'altres, convoquen a la ciutadania davant els seus respectius ajuntaments.