Ali Fathi, Gemma Colomé, Enric Caballé i Ruth Martí guanyen els 10.000 de l'Ampolla Running Series

En total hi van participar 120 atletes, 60 en la prova de 10 quilòmetres i 60 en la de 5 quilòmetres.

Pla general d'una de les curses disputades a la Running Series de l'Ampolla
Pla general d'una de les curses disputades a la Running Series de l'Ampolla | Cedida
Aguaita.cat
19 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:35h
L'Ampolla va ser este dissabte, 18 de setembre, l'escenari dels 10.000 de l’AmpollaRunningSeries. La carrera de 10 quilòmetres va comptar amb una participació de 60 atletes.

En la categoria d'absolut masculí, la victòria va ser per a AliFathi, amb 32:57, seguit d’Àngel Martínez Rodríguez, amb 33:02, i en tercera posició va quedar Ferran De Torres Burgos, amb 34:22. En la categoria d'absolut femení, el primer lloc va ser per a GemmaColoméEstrada, amb 42:35, en segona posició va quedar Gemma Caballé Fabra, amb 44:29, i la tercera en el podi va ser Cristina Talarn Ferrando, amb 45:45.

En la carrera de 5 quilòmetres, també amb 60 participants, la victòria en la categoria d’absolut masculí va ser per a EnricCaballéAndreu, amb 16:50, seguit d’Aissa Ouchbab, amb 17:39, i de David Roda Sales, amb 17:45. En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Ruth MartíSolé, amb 20:11, seguida d’Alexandra Príncep Colomé i d’Anna
Rebull De La Vega, amb un temps de 22:54 i 23:22, respectivament.