VÍDEO | Un incendi en un soterrani de La Ràpita obliga a desallotjar 12 veïns

El foc s’ha produït al garatge d'un magatzem compartit entre cinc habitatges adossats del carrer Hortets

Foto d'arxiu d'un incendi
Foto d'arxiu d'un incendi | Dani Sánchez
Aguaita.cat
16 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:52h

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat esta matinada en l'extinció d'un incendi declarat al garatge d'un magatzem compartit entre cinc habitatges adossats, al carrer Hortets de Sant Carles de la Ràpita. L'avís d'incendi s'ha rebut per part dels serveis d'emergències a les 00:19 de la matinada, i concretament ha afectat als números 11, 13, 15, 17, 19 del carrer Hortets. 

Una dotzena de veïns han estat desallotjats de forma preventiva dels quatre dels apartaments afectats pel foc, tots menys en un dels habitatges, on no hi havia ningú. Quant a afectacions personals, dues persones han hagut de ser ateses pels serveis mèdics, ja que havien inhalat una mica de fum, però no ha estat necessari traslladar-los a cap centre hospitalari, els han donat d'alta in situ.

Pel que respecta als danys materials, s'han cremat dues motocicletes, bicicletes, patinets, prestatges i roba. El foc s'ha extingit sobre les quatre de la matinada, i tots  els veïns han pogut tornar a les seues cases. Actualment s'està investigant per determinaran les causes i l'origen de l'incendi.
 

Foto d'arxiu d'un incendi Foto: Dani Sánchez