Els representants del món de l'esport visiten el camp de l'Alcanar, molt afectat pels aiguats

De moment s'han reubicat els diferents entrenaments del camp de Fanecada a instal.lacions de poblacions veïnes

per Aguaita.cat, Alcanar | 14 de setembre de 2021 a les 18:34 |
El camp municipal de l'Alcanar, afectat pels forts aiguats a la zona | Cedida
L'Ajuntament d'Alcanar avui ha rebut la visita del representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, i de personal tècnic del Departament d'Esports de la Generalitat.

Jordi Bort, regidor d'Esports, i personal tècnic de l'Ajuntament els han acompanyat a la zona esportiva més afectada, la Fanecada, on les pluges han causat unes afectacions molt importants al camp municipal i a les zones adjacents.


Les conclusions dels especialistes conclouen que amb molta probabilitat el camp s'haurà de refer de nou perquè està greument afectat. A hores d'ara els Serveis Tècnics municipals estan redactant un informe de danys que faran arribar a la Generalitat.

Jordi Bort explica que el camp es troba "en una situació complicada que ens obligarà a fer molts esforços. Necessitem suport de Presidència, des d'on penja el Departament d'Esports".

 

El regidor d'Esports i el representant territorial d'Esport a les Terres de l'Ebre visiten el camp esportiu municipal, greument afectats pels aiguats Foto: Cedida


El també primer tinent d'alcalde afirma que "Barberà des del primer moment s'ha interessat per veure les instal.lacions, però no hem pogut fer la visita fins avui perquè hem atès les afectacions a persones i vies que l'emergència de l'1 de setembre va deixar".

De moment s'han reubicat els diferents entrenaments del camp de
Fanecada
a instal.lacions de poblacions veïnes. El regidor ha volgut donar "les gràcies als municipis que els han acollit". I a tots i totes les esportistes que de moment no poden entrenar els anima "a seguir les vostres rutines d'entrenament amb la màxima normalitat possible".

D'altra banda, El Centre Esportiu Municipal la FANECADA ha anunciat que en les pròximes setmanes reactivarà tots els serveis de la instal•lació que inclouen, entre altres, piscina, pistes de pàdel o gimnàs. Mentre la instal•lació estiga tancada al públic, el CEM posa a la disposició dels usuaris i usuàries el servei d'atenció al públic a la recepció del centre i el servei d'atenció telefònica en horari de 9 a 19 h, de dilluns a divendres. A més, avui mateix s'ha reactivat el procés d'inscripció a les escoles esportives de natació i pàdel per ordre d'arribada.

 

Participació