Nou accident a la «Carretera de la vergonya» amb un turisme fora de la carretera

La Plataforma reclama a totes les administracions millores en este tram de la TV-3406 on els accidents són un constant degoteig estiu darrere estiu.

Un turisme va sortir ahir al vespre de la carretera  TV-3406, la coneguda 'Carretera de la Vergonya'
Un turisme va sortir ahir al vespre de la carretera TV-3406, la coneguda 'Carretera de la Vergonya' | Plataforma Carretera de la Vergonya
Aguaita.cat
31 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:49h
Un nou accident ahir a les 20.00 hores a la carreteraTV-3406 en què un turisme va sortir de la carretera ha servit a la calçada i el conductor va resultar il·lès segons ens confirma el ServeiCatalàdeTrànsit ha servit a la coneguda plataforma veïnal de la "Carretera de la Vergonya" per denunciar els accidents d'este estiu ocorreguts a la carretera que uneix PobleNoudelDelta amb la Ràpita i el Trabucador. "Accidents que tenen una relació molt directa en lo precari estat de la via, una via on lo manteniment està fet a mitges, un costat sí i l'altre no, o són un manteniment i una senyalització inexistents a molts trams resultant en una carretera perillosa i, per tant, vergonyosa" denúncia la plataforma.

També es queixen del paper de les administracions competents. "La Diputació de Tarragona ha tardat més de sis mesos i finalment ha adjudicat la redacció del projecte de carretera entre La Ràpita i Poble Nou". Però segons ells consideren "deixen abandonat el tram entre Poble Nou i el Trabucador que presenta deficiències molt perilloses". "Totes les administracions són responsables de tindre vies com esta en estat pèssim (què esperen Territori i la Diputació a posar diners per millorar aquestes carreteres? Què esperen els ajuntaments?). Així està també el tram entre el Trabucador i Eucaliptus o el tram del Riu Vell entre Poble Nou i Sant Jaume", conclouen en un altre escrit d'este estiu on ja avisaven que com casa estiu, els accidents tornarien a ser una constant.

Des de la plataforma de la "Carretera de la Vergonya" assenyalen "que la Diputació i els seus polítics ignoren unes reivindicacions que ja no haurien d'esperar més, mentre inverteixen en altres infraestructures que no diem que no s'hagin de fer, però que són menys urgents per volum de trànsit, per accidentalitat i per les característiques de les diferents carreteres implicades".
 

 

Fotos cedides per la Plataforma de la Carretera de la Vergonya