L'Ametlla de Mar registra un increment del 9,4% d’ocupació durant el juliol

Les previsions de cara al mes d’agost són d’una ocupació del 98% als hotels, del 95% al lloguer d’apartaments i xalets i d’un 80% als càmpings

La platja de l'Estany Podrit, a l'Ametlla de Mar
La platja de l'Estany Podrit, a l'Ametlla de Mar | Arxiu
Aguaita.cat
10 d'agost de 2021, 19:31
Actualitzat: 19:43h
Segons informa la Cala RTV, la recuperació turística a l'AmetlladeMar este estiu, tot i les restriccions a causa de la pandèmia i les dificultats del turisme estranger, ha estat positiva.

L'ocupació global a l’Ametlla de Mar durant este passat mes de juliol és superior en un 9,4% respecte al mes de juliol de l’any passat.

Segons informen l’ocupació més alta s’ha produït en l’àmbit dels lloguers de xalets i apartaments, registrant-se un 87% d’ocupació, seguit pels hotels, que han registrat un 85% d’ocupació. En canvi els càmpings han registrat un 56% d’ocupació, si bé durant els caps de setmana l’ocupació ha estat molt més alta que entre setmana.

La procedència del turisme, el 75% és nacional, és a dir català i de la resta de l’estat, suposant un 5% menys que l’any anterior. Per contra, el turisme estranger, tot i les restriccions per viatjar des d’alguns països, s’ha registrat un 5% d’increment respecte al juliol, de 2020, situant-se en el 25% del total.

MaiteBoquera és la regidora de Turisme, Comerç i Civisme en fa un balanç positiu comparant les dades amb l'any passat 
"Les previsions de cara al mes d’agost són d’una ocupació del 98% als hotels, del 95% al lloguer d’apartaments i xalets i d’un 80% als càmpings".