Dimecres de rescats en diferents punts de la costa ebrenca

Els equips de Creu Roja i Salvament Marítim van atendre tres casos d'accidents a embarcacions recreatives, prop de l'Ampolla i l'Ametlla de Mar

Imatge d'arxiu de la Salvamar Achernar.
Imatge d'arxiu de la Salvamar Achernar. | SM
Aguaita.cat
05 d'agost del 2021
Actualitzat a les 11:53h
Les embarcacions de rescat de Salvament Marítim i Creu Roja van tenir, este dimecres, un dia de força activitat a les Terres de l'Ebre. Els cossos de salvament van atendre fins a tres incidents durant el matí, els quals finalment només van quedar en un ensurt per als tripulants de les embarcacions recreatives.

El primer avís va ser de diverses embarcacions recreatives que s'havien quedat varades a l'Ampolla, pel qual dos llanxes de Creu Roja van haver de remolcar-les fins al port. Més tard, una barca de motor va quedar-se a la deriva al sud de la platja de l'Illot, pel qual els efectius de Creu Roja van haver de remolcar-la fins al port de l'Ametlla de Mar.

Finalment, una llanxa motora també va quedar varada a la Bahia dels Alfacs, a 20 quilòmetres de la costa. En este cas, van acudir fins al lloc una embarcació de Salvament Marítim i una de Creu Roja per traslladar als tripulants fins a l'Ampolla, ja que no van poder desencallar l'embarcació, tasca que avui reprendrà el propietari de la nau.