L’Ebre aterra al Camp Nou amb Xerta Catering

Joaquim López, quarta generació de restauradors, és l'encarregat de dirigir el nou servei de catering per a la Llotja amb arrels 100% ebrenques

Joaquim López, director de Xerta Catering
Joaquim López, director de Xerta Catering | Cedida
Aguaita.cat
03 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:08h
L’arribada de Joan Laporta al Futbol Club Barcelona està revolucionant el club en tots els sentits. No només hi ha hagut canvis a la plantilla o a l’equip directiu, sinó que també s’ha apostat per un canvi al servei de restauració de la llotja del Camp Nou. És aquí on l’Ebre entra en territori culer

De la mà de la divisió de catering del grup Xerta, Xerta Catering, la cuina més típica catalana aterra al Camp Nou per cobrir la restauració de la zona noble els dies de partit durant les pròximes dues temporades. Es tracta del servei de catering que ofereix el restaurant Xerta, ubicat a l’Eixample barceloní, però amb arrels 100% ebrenques

El restaurant es va inaugurar l’abril del 2016 i el mateix any, només sis mesos després de l’obertura, va aconseguir la seva primera estrella Michelin. Una empresa familiar amb gairebé cent anys d’història dirigida actualment per Joaquim López, de la quarta generació. Cultura, tradició i història es fusionen en la proposta gastronòmica que ofereix Xerta Catering.

Amb l’objectiu de transmetre l’avantguarda gastronòmica que regenta Catalunya, l’empresa vol oferir als convidats una restauració de qualitat. La proposta, doncs, va encaminada a situar la restauració de la Llotja del Camp Nou dins de la realitat de la gastronomia catalana i poder-la mostrar al món.

El grup Xerta sempre s’ha caracteritzat per tenir una gran sensibilitat pel producte local, sent aquest el protagonista de la seva oferta. Així, als menús que s’oferiran durant les properes dues temporades serà possible trobar des dels productes més típics del rebost català, com les ostres o el peix fresc de llotja, fins a les creacions més innovadores, com un brioix d’ànec amb cireres o un arròs socarrat amb espardenyes.

Són set punts clau els que conformen la proposta guanyadora del concurs celebrat durant el mes de juliol: alta cuina i servei amb nivell d’estrella Michelin, la reivindicació dels productes catalans i de temporada, el racó de l’artesà i productor local, un giny a l’equip convidat amb un cuiner i aperitius externs, així com un aperitiu de reconeixement, amb què s’homenatjarà un plat i/o cuiner que l’elabora.