Nou horari de visites dels acompanyants a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

En les zones verdes, lliures de Covid, l'horari de visita és de 13:00 a 16:00 i de 19:00 a 21:00 hores

Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | Aguaita.cat
Aguaita.cat
28 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:24h
Atesa la situacióepidemiològica actual i per tal de preservar la seguretat dels pacients i dels professionals, es restringeix les visites a pacients ingressats en zonesverdes ( lliures de covid) a una persona acompanyant per pacient i dia, en horari de 13.00 a 16.00 hores o de 19.00 a 21.00 hores.

A més a més, a causa de l’increment de pacients hospitalitzats a la UnitatdeMedicinaIntensiva i a la UnitatdeCuresComplexes s'han vist obligats a disminuir l’activitat quirúrgica no urgent i oncològica.

Seguixen amb les recomanacions que en cas d’haver d'anar amb un acompanyant, siga una persona vacunada, i insten que s’abstinguen els menors d’edat i aquelles persones que presenten qualsevol classe de simptomatologia, que estiguen en aïllament o que siguen contactes estrets.

Es restringeixen totes les visites d’acompanyants per als pacients ingressats en zonesvermelles (zona COVID) i es limita a un únic acompanyant per dia en horari de 13:00 a 16:00 h o de 19:00 a 21:00 h a aquells que es troben en zones verdes. Aquests últims han de passar diàriament per Informació on se’ls demanarà el DNI i el telèfon i on han de lliurar el fulld’AutoresponsabilitatCOVID-19 signat, que se’ls facilita, en cas que no se’ls haja fet arribar amb antelació. Se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

La resta de mesures segueixen sent les mateixes facilitades la setmana anterior i que us recordem tot seguit.

Els pacients que van a una visita de consultes externes o a urgències ho han de fer sols, exceptuant aquells que per criteris de dependència, per ser menors, per tractar-se de parts o puerperi o trobar-se en procés de final de la vida requereixin un acompanyat.

Pel que fa als pacients que es troben a la Unitat de Medicina Intensiva, es comunica directament als familiars la informació mèdica i el règim de visites.

Els acompanyants dels pacients que van a quiròfan, han de facilitar el telèfon a l’administrativa que farà la recepció quirúrgica i els professionals responsables del pacient els trucaran en acabar la intervenció.

L’accés a l’HTVC per la porta principal romandrà obert de 7:00 a 23:00 h de dilluns a diumenge, l’entrada de Rehabilitació segueix sent la recomanada per als professionals i l’accés de Consultes Externes per a aquells que van a visitar-se en estes.