Tivissa inaugura el nou pavelló poliesportiu

L'equipament, que ha costat prop de dos milions d'euros, s'ha construït amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Tarragona

L'alcaldessa de Tivissa i la presidenta de la Diputació, al nou pavelló poliesportiu. | Cedida
per Aguaita.cat, Tivissa, Catalunya | 26 de juliol de 2021 a les 12:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tivissa inaugura el nou pavelló municipal, un equipament que donarà servei a les entitats esportives i als centres educatius del poble. Amb 1.250 metres quadrats i una pista poliesportiva, el pavelló de Tivissa ha costat 1,8 M d'euros, dels quals la Diputació de Tarragona n'ha aportat uns 230.000 de la a través del seu Pla d'Acció Municipal (PAM). A més, el projecte inicial contempla una segona fase de construcció de vestuaris.

L'acte, que es va celebrar dissabte, en el marc de la Festa Major de Tivissa, va comptar amb la participació de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, qui apuntava que és "un equipament important per al municipi que promou el dinamisme social, cultural i econòmic del municipi i que ja és un nou punt de trobada de la comarca". A més, es referia al Pla d'Acció Municipal de la Diputació com un "instrument de cooperació municipal que permet tirar endavant projectes destacats que garanteixen la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes". Per la seva part, l'alcaldessa del municipi, Montserrat Perelló, celebrava la inauguració oficial del Pavelló i assenyalava que "aporta un valor afegit al complex turístic del poble i dona cabuda a totes les activitats organitzades per les entitats esportives i educatives del municipi".


A l'acte també van assistir les diputades Marta Blanch i Teresa Mariné; el delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim; i la presidenta de l'EMD Serra d'Almos, Lourdes Pena.

La nova caldera de biomassa


La presidenta de la Diputació també va visitar la nova caldera de biomassa ubicada al complex turístic Càmping Alberg Tivissa, una nova xarxa de calor construïda amb l'ajuda de la Diputació, que se suma a la que està ubicada a l'escola Marcel·lí Domingo, en funcionament des de finals del 2020. Esta nova caldera permet subministrar aigua calenta als equipaments del Càmping i l'Alberg, així com a la piscina municipal. A més, en un futur també podrà donar servei als vestuaris del pavelló, un cop estiguin construïts.

De fet, Tivissa és un dels municipis que ha format part del projecte 'Xarxa de calor de Proximitat de la Diputació de Tarragona', a través del qual va començar a utilitzar combustibles d'origen fòssil per a utilitzar energies netes, reduir emissions de CO₂ i fomentar l'economia circular al municipi.

 

Participació