El Parc Arqueològic de la Moleta del Remei obté el distintiu d’espai de cultura responsable

Actualment hi ha 181 equipaments culturals inscrits en este cens

Parc Arqueològic de la Moleta del Remei d'Alcanar
Parc Arqueològic de la Moleta del Remei d'Alcanar | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita.cat
22 de juliol del 2021
Actualitzat a les 17:18h
El ParcArqueològicdelaMoletadelRemeid'Alcanar ha obtingut el distintiuacreditatiu d’espai de cultura responsable, que concedeix el DepartamentdeCultura de la Generalitat de Catalunya. Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per a prevenir la covid-19 i es comprometen a adoptar programes d’inclusió social. Actualment hi ha 181 equipaments culturals inscrits en aquest cens.

Els espais culturals que han obtingut el distintiu d’espai de cultura responsable han d’oferir seguretat davant la situació de crisi sanitària provocada per la covid-19 i complir totes les condicions que les autoritats competents els exigisquen en el marc del Pla d'actuació del Procicat per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc. 

JordiMonfort, regidordeTurisme, es mostra satisfet per l'acreditació que ha aconseguit el poblatiber de la MoletadelRemei: "el nostre compromís amb la cultura és ferm. Atès la situació actual de la pandèmia de covid-19, és important rebre aquest reconeixement, ja que garanteix que des de l'Ajuntament posem mecanismes perquè els visitants puguen gaudir de manera segura del conjunt arquitectònic-museistic de la Moleta".