Amposta atorga més de 75.000 euros als projectes de lleure d'estiu

Este any s'han ofert més de mil places repartides en 24 projectes destinats a infants i joves

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, amb la regidora i la tècnica de Joventut, a un dels campus d'estiu al camp de futbol de la ciutat.
L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, amb la regidora i la tècnica de Joventut, a un dels campus d'estiu al camp de futbol de la ciutat. | Cedida
Aguaita.cat
14 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:11h
Amposta té este estiu 12 casals d'estiu, 10 campus esportius, unes colònies i un casal per al jovent. A la ciutat hi ha 24 projectes de lleure amb temàtiques variades on s'ofereixen 1.131 places, de les quals 182 es destinen a famílies de Serveis Socials, així com se'n destinen un percentatge a infants del Pla educatiu d'entorn, perquè tots els xiquets i xiquetes tinguin l'opció de relacionar-se i gaudir de l'estiu amb sortides, tallers i jocs. D'estos 24 projectes de lleure, 21 compleixen els requisits per rebre la subvenció de l'Ajuntament, que ha invertit un total de 75.400 euros per mantenir el model de lleure d'estiu impulsat l'any passat davant la situació pandèmica. 

D'altra banda, el consistori ha cedit els espais de les instal·lacions esportives municipals i de quatre centres educatius, el Miquel Granell, el Soriano Montagut, l'Agustí Barberà i el Consol Ferré perquè es puguin dur a terme les activitats. La majoria d'oferta de lleure es va posar en funcionament el 28 de juny.