Suu, Oques Grasses o Stay Homas actuaran a Ascó Batega

La proposta cultural programarà diferents concerts i actes culturals, entre juliol i setembre

Ascó vol consolidar-se com un punt de referència lúdic i cultural amb Ascó Batega.
Ascó vol consolidar-se com un punt de referència lúdic i cultural amb Ascó Batega. | Arxiu
Aguaita.cat
30 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:19h
Ascó escalfa motors per engegar la proposta cultural Ascó Batega, una programació de concerts i esdeveniments lúdics i culturals que l'Ajuntament ha preparat per gaudir del juliol al setembre. L'objectiu de la regidoria de Cultura, Festes i Tradicions és consolidar la proposta i fer-la un referent al territori, per això han programat actes per a totes les edats i estils, amb noms coneguts del panorama musical català com Suu, Buhos, Oques Grasses, Stay Homas o El Pot Petit.

Així, Ascó Batega s'ha dividit en tres parts: Ascó Batega Cultura, Festa Major i el Festival Ascó Batega. La primera proposta, que se celebrarà els dissabtes 3, 17, 24 i 31 de juliol, comptarà amb la participació d'artistes com la Balkan Paradise Orchestra, l'Orquestra Simfònica del Reial Cercle Artístic de Barcelona o una cantada d'havaneres a la vora de l'Ebre amb Les Anxovetes. D'altra banda, per la Festa Major, el 19 i 20 d'agost, actuaran en acústic la cantautora Suu i Guiu Cortés, El Pot Petit i el grup de dansa Camut Band. Finalment, el cicle clourà amb el Festival Ascó Batega, el 7 i 21 d'agost i el 10 de setembre, amb les actuacions de Buhos, El Kanka, Oques GrassesStay Homas.

Segons el consistori asconenc, calculen que el cicle arribarà a acollir unes 3.000 persones de juliol a setembre, així com afirmaven que "tot i que format podrà variar, l'essència sempre serà la mateixa: programació artística de qualitat, sense fronteres de gènere o estil, generant l'atmosfera adequada perquè es converteixi en una experiència única". Les entrades es poden aconseguir a la plataforma Eventbrite.