El Trabucador, escenari d'un video-clip nominat als World Music Awards

La platja del delta, amb la silueta de la serra del Montsià al fons, van ser la localització escollida per gravar el vídeo nominat, d'una cançó de Manuel Carrasco, el setembre passat

S.B.
29 de maig del 2014
El vídeo-clip es va gravar durant tot un dia, el mes de setembre passat.
El vídeo-clip es va gravar durant tot un dia, el mes de setembre passat.
El vídeo-clip es va gravar durant tot un dia, el mes de setembre passat.

La llarga platja del Trabucador durant diferents hores del dia, amb la silueta del Montsià dibuixada al fons, és l’escenari d’un vídeo-clip que enguany ha estat nominat als World Music Awards, un dels grans esdeveniments musicals del món. Es tracta del vídeo-clip de la cançó ‘No dejes de soñar’, de Manuel Carrasco, realitzat per Fitzcarraldo Films, d’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

El vídeo-clip ha estat a la pàgina web d’estos premis d’abast mundial entre uns 200 nominats al millor vídeo del món, de manera que els seguidors dels premis d’arreu del planeta han pogut connectar-s’hi i veure les platges del delta. El vídeo-clip es va gravar, segons ha explicat a aguaita.cat Yolanda Menchon, productora de Fitzcarraldo Films, durant un sol dia, al setembre de l’any passat. “Coneixem bé el delta i buscàvem una platja idíl·lica, que fos molt bonica, que semblés que no té límits, amb poca aigua... i així vam escollir el Trabucador.

Finalment ahir es van conèixer els vencedors i qui es va endur el guardó en la categoria de millor vídeo va ser David Bisbal. Les grans guanyadores de la nit, però, van ser Miley Cyrus i Mariah Carey.

Podeu veure aquí el vídeo-clip nominat: