L'Ampolla es prepara per a les festes majors de Sant Joan

Amb un programa adaptat a la pandèmia i per a totes les edats, les festes se celebraran del 18 al 27 de juny

per Aguaita.cat, L'Ampolla | 16 de juny de 2021 a les 10:40 |
La mascletada marcarà el final de festa a la platja de les Avellanes, el diumenge 27. | Arxiu
L'Ampolla escalfa motors per a les festes majors de Sant Joan, que se celebraran del 18 al 27 de juny. Amb un programa adaptat a la pandèmia i adreçat a totes les edats, els actes començaran este divendres amb la inauguració de la primera Mostra Cultural de l'Ampolla, acte al qual seguiran el IV Concurs de Ramaderies, la presentació oficial de la Societat Unió Cultural de l'Ampolla, la inauguració de l'Exposició de Dibuix i Pintura Popular i el IV Concurs de Retalladors.

El regidor de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla, Lluís Cabrera, explicava que "gràcies al fet que enguany ens trobem en una millor situació podem recuperar alguns dels actes de la nostra festa, tot i que no tots els que voldríem perquè encara ens trobem en un punt delicat", al que afegia que "hem de gaudir de la festa, però hem de prendre totes aquelles mesures i precaucions que ens siguin recomanades".


Al llarg de la setmana hi ha programada la Festa de l'Aigua; la presentació de la Reina de Festes, Reina Infantil, pubilles, hereus i quintos dels anys 2020 i 2021; un espectacle de màgia; pals ensabonats per a totes les edats; l'actuació i presentació del disc "Mar" del grup musical Mir&Rui i una cantada de jotes. Per als més gastronòmics també han preparat activitats com una llonganissada, un dinar o un vermut popular, entre altres propostes.

D'altra banda, el vespre de la revetlla de Sant Joan arribarà la Flama del Canigó a l'Ampolla, amb la qual les reines de Festes 2020 i 2021 encendran la tradicional foguera de Sant Joan a la platja de les Avellanes. A la nit, al Port Pesquer, hi haurà l'actuació musical del grup Reckless. El 24 de juny, el dia de la Festa Major, hi haurà la tradicional missa en honor a Sant Joan Baptista, l'ofrena, la processó de Sant Joan pels carrers de la població i a la nit tindrà lloc l'espectacle d'humor "Separades... i què?". El final de festa serà el diumenge 27 de juny, a les 23 hores, amb la mascletada a la platja de les Avellanes. Tots els espectacles tindran un preu simbòlic de cinc euros, excepte les tardes de vaques dels dies 25, 26 i 27 de juny que tindran un cost d'un euro.

 

Participació