La Ràpita inicia un taller d'utilització de dispositius electrònics adreçat a la gent gran

Al taller, que es realitzarà fins al 21 de juliol, hi ha inscrites més d’una vintena de persones

per Aguaita.cat , La Ràpita , 11 de juny de 2021 a les 17:42 |
Esta setmana s’ha iniciat, al Casal Municipal del Jubilat de la Ràpita, el taller d’utilització de dispositius electrònics per a la gent gran. El taller s’organitza amb el propòsit d’ensenyar-los el funcionament dels telèfons mòbils: navegar per internet, xatejar mitjançant el Whatsapp, realitzar videotrucades… Amb esta formació també aprendran a descarregar-se aplicacions mòbils, fer-les funcionar i a realitzar compres online.

El president del Casal Municipal del Jubilat, Ramon Folch, explica que “organitzem aquest taller perquè hi ha la necessitat de què les persones inscrites sàpiguen manejar millor el mòbil i coneguin totes les seves possibilitats”. Per la seua banda, la regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, exposa que “és un bon moment per iniciar la formació perquè és necessari que la gent gran de la Ràpita tingui els recursos i les eines tecnològiques per fer funcionar dispositius electrònics sense haver de dependre d’altres persones”.


Els tallers s’estan duent a terme en dos torns cada dimecres, des de les 16 h fins a les 18 h, a la terrassa del bar del casal. Al taller, que es realitzarà fins al 21 de juliol, hi ha inscrites més d’una vintena de persones.

 

Participació