Els Hospitals d'Amposta i Jesús celebren la Setmana Sense Fum

Redacció
27 de maig del 2014
L'Hospital de la Santa Creu de Jesús celebrarà 28 de maig a les 20.00 h. al CAS Tortosa, juntament amb els alumnes de 6è de l'Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús presentaran la coproducció Noxigen a  la sala Jordi Brull de l'EMD Jesús. Esta nova entrega de material  preventiu forma part d'un llarg treball que es va iniciar fa 4 anys amb el centre escolar per tal de conscienciar de les conseqüències del
tabaquisme en la població juvenil.

Posteriorment, el dia 2 de juny els alumnes de 6è visitaran el Complex Assistencial de Tortosa per tal de fer activitats lúdiques de reforç dels aprenentatges fets sobre el tabac on també es farà entrega dels premis del VI Concurs de cartells.

D'altra banda, l'Hospital Comarcal d'Amposta el divendres, 30 de maig, organitzarà una taula informativa on es faran tests de dependència nicotínica, tests de motivació per deixar de fumar i mesures de monòxid de carboni. S'obsequiarà amb un petit detalls als participants.També s'han preparat diferents tipus de cartells i panells informatius que es podran trobar per tot el centre.