Localitzat el cos sense vida del jove de 15 anys de Sabadell desaparegut a l'Ebre, a Miravet

El noi s'havia tret l'armilla per capbussar-se al riu un cop acabada una activitat amb caiac

La desaparició ha fet desplegar un ampli dispositiu de recerca.
La desaparició ha fet desplegar un ampli dispositiu de recerca. | Bombers voluntaris de Tivissa
Redacció
03 de juny del 2021
Actualitzat a les 18:11h
Esta tarda ha estat localitzat el cos sense vida del noi de 15 anys que ha desaparegut al migdia al riu Ebre, després de tirar-se a l’aigua quan havia acabat de participar en una sortida amb caiac amb altres alumnes de l'institut Agustí Serra i Fontanel de Sabadell, on estudiava. Els Bombers han trobat el cos a 250 metre d'on havia estat vist per última vegada el jove sabadellenc.

El grup el formaven 116 estudiants, d'entre catorze i quinze anys, de l'Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell que esta setmana feien una estada a la Ribera d'Ebre. Van arribar dimarts i la tornada estava programada per este divendres. L'activitat amb caiac d'este dijous es feia en grups, tant al matí com a la tarda.
 
El noi desaparegut no ha estat l'únic que, un cop finalitzada la sortida que s'havia iniciat pocs quilòmetres riu amunt a Benissanet, havia dixat els caiacs, les pales i les armilles salvavides per capbussar-se a l'Ebre davant de la platja de l'Arenal. Un d'ells ha avisat que el seu company havia entrat a l'aigua però no n'havia sortit i, posteriorment, s'ha alertat al telèfon d'emergències. En la recerca hi ha participat 20 dotacions de bombers –amb un helicòpters, unes sis embarcacions, GRAE subaquàtic, unitat canina, comandament-, tretze dels Mossos –també amb un altre helicòpter i submarinistes-, Guàrdia Civil, així com efectius del SEM i Creu Roja.