Boleros i un homenatge a Mecano maridaran amb la gastronomia de Les Moles a les Nits d'Estiu

El restaurant amb estrella busca convertir-se en un punt de referència cultural i gastronòmica

Les Nits d'Estiu a Les Moles, en l'edició del 2020.
Les Nits d'Estiu a Les Moles, en l'edició del 2020. | Cedida
Aguaita.cat
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:40h
Tornen les Nits d'Estiu a Les Moles d'Ulldecona. En esta edició, des del restaurant amb estrella Michelin han apostat pel compositor i intèrpret internacional de boleros, Pancho Céspedes, i per la banda que rendeix homenatge a Mecano, Hija de la luna. Les Nits d'Estiu a Les Moles volen convertir-se en un esdeveniment cultural i gastronòmic de referència a Catalunya, ja que, a més, se celebren en un entorn privilegiat com és la pedrera de Les Moles.

Amb dos caps de cartell internacionals, l'equip de Les Moles ja es prepara per maridar els concerts amb els seus plats transgressors i agosarats d'alta cuina. El primer concert, el de Pancho Céspedes, serà el pròxim 16 de juliol, mentre que el de Hija de la luna no tindrà lloc fins al 20 d'agost. De totes maneres, les entrades han sortit a la venda avui a la pàgina web de Les Moles, així com recomanen comprar-les amb temps, ja que l'aforament és limitat.

Les Nits d'Estiu a Les Moles van néixer després de vuit anys de bagatge amb els "Sopar-concert", un esdeveniment que van encetar amb Pep Sala i pel qual han passat artistes i grups musicals com Café Quijano, Jarabe de Palo, Bebe, Pancho Varnona o, entre altres, Chenoa.