L'actriu Anna Castillo es deixa veure per la Ràpita

Castillo estiueja des de menuda a la localitat marinera, on solia anar amb la seva família

La fotografia que l'actiu Anna Castillo ha compartit a Instagram després de recollir una pizza, a la Ràpita.
La fotografia que l'actiu Anna Castillo ha compartit a Instagram després de recollir una pizza, a la Ràpita. | Instagram
Aguaita.cat
27 de maig del 2021
Actualitzat a les 14:21h
L'actriu catalana Anna Castillo es passeja pels carrers de la Ràpita amb la seva parella, la madrilenya Lara Blanco. Ahir, Castillo va publicar unes històries d'Instagram mentre degustava unes ostres a la població marinera, mentre que unes hores més tard penjava una publicació passejant pel carrer Sant Isidre, després de recollir unes pizzes.

Castillo coneix bé la Ràpita, ja que des de ben menuda hi ha estiuejat amb la seva família. Ara, tot i que té una agenda molt ajustada, encara es deixa veure esporàdicament pels carrers rapitencs.
 

Anna Castillo Ferré és coneguda pel seu paper a 'El olivo', que li va fer guanyar el Goya a la millor actriu revelació, mentre que fa dos anys es va emportar també el Gaudí a la millor actriu secundària per 'Viaje al cuarto de mi madre'. Entre els seus darrers treballs hi ha la sèrie 'Paquita Salas', on interpretava a Belén Lucas, o 'Estoy vivo', on feia de Susana Vargas. Al cinema, este 2021 ha estrenat fins a quatre llargmetratges, 'La vida era eso', 'Mediterránea', 'Donde caben dos' i 'Girasoles silvestres'.