L'Ajuntament d'Amposta signa convenis de col·laboració amb vuit entitats socials

S'han atorgat més de 113.000 euros, 6.000 dels quals corresponen a l'aportació de les Associacions de Barri que van donar els costos de les festes de barri de 2020 a entitats socials

Les entitats socials que van signar el conveni de col·laboració amb el consistori.
Les entitats socials que van signar el conveni de col·laboració amb el consistori. | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:11h
L'Ajuntament d'Amposta segueix amb les col·laboracions amb les diferents entitats socials de la ciutat. Fa uns dies, el consistori va signar un conveni amb vuit entitats ampostines, entre les quals es van repartir més de 113.000 euros en funció de l'activitat de cada una de les entitats. D'estos diners, però, uns 6.000 euros corresponen als diners que les diferents associacions del barri es van estalviar de les festes de barri de 2020, els quals han volgut atorgar a les entitats locals.

"Aquestes entitats han estat sempre al costat de la gent, abans, durant i després de la pandèmia, i des de l'Ajuntament els hi hem de donar suport, per agrair la gran tasca social que fan", explicava l'alcalde, Adam Tomàs, afegint que "la nostra voluntat és augmentar i maximitzar els recursos que destinem a aquestes entitats i volem mirar el futur de manera esperançadora i treballar conjuntament per mirar de cobrir les necessitats".

Les entitats amb les quals s'ha rubricat l'acord són l'Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (ACAF), l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Montsià (AFAM), l'Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament del Montsià (APASA), Càritas, Creu Roja, Fussmont, Mestresses de Casa i SILOE.