L'Espai Expositiu de Deltebre s'inaugurarà amb una mostra d'art local

DeltArt, que s'inaugurarà dissabte, vol ser una plataforma d'inspiració i difusió per als artistes locals

L'espai DeltArt s'inaugurarà este dissabte, 24 d'abril.
L'espai DeltArt s'inaugurarà este dissabte, 24 d'abril. | Cedida
Aguaita.cat
21 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:51h
Deltebre estrena l'Espai Expositiu DeltArt, un nou equipament cultural que, segons diuen, ha de permetre donar veu als artistes del municipi i projectar la cultura de Deltebre. Compartint equipament amb la Biblioteca Delta de l'Ebre, este dissabte al migdia s'inaugurarà l'espai amb l'exposició d'artistes locals "D'Arrels Enfora", que es podrà veure fins al mes de juny.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, destacava que "aquesta primera exposició reforça l'objectiu d'aquest nou espai cultural, el qual ha de ser plataforma de difusió, d'inspiració i de creativitat dels artistes del municipi". La primera exposició comptarà amb la participació d'una vintena d'artistes locals que mostraran diferents tipus d'obres com, per exemple, pintura de diferents estils, il·lustracions, fotografia o escultures. La ciutadania podrà visitar DeltArt este dissabte en el marc d'una jornada de portes obertes.

La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Gènere, Anna Giménez, explicava que "més enllà d'esta primera exposició, des de l'Ajuntament de Deltebre s'està treballant en la programació de diferents exposicions d'artistes d'arreu del territori i del país per tal de dotar de contingut un espai que ha d'esdevenir motor cultural de Deltebre". El nom de l'equipament, proposat per l'escriptor deltebrenc Baltasar Casanova, ha estat escollit mitjançant un procés de participació ciutadana amb el qual han participat més de 300 veïns i veïnes de Deltebre.