El regidor rapitenc Joan Grau renuncia a l'acta i serà substituït per Sílvia Zaragoza

La decisió respon a motius professionals, segons ha argumentat el republicà

per Redacció , La Ràpita, 23 de març de 2021 a les 17:36 |
Joan Grau, regidor d'Esquerra a la Ràpita. | Cedida
El regidor de Mitjans de Comunicació, Administració Digital i Transparència de l'Ajuntament de la Ràpita, Joan Grau, presentarà la renúncia a la seua acta de regidor en el ple ordinari que tindrà lloc el proper divendres. El motiu, segons ha explicat el regidor, és la necessitat de centrar-se de ple en la seua carrera professional, tal com ha infomat Esquerra-La Ràpita en un comunicat. La següent membre de la llista electoral d'ERC a les municipals del 2019, Sílvia Zaragoza, pendrà el relleu de Grau.

El regidor sortint ha explicat que ha tingut sempre clar que el seu pas per la política municipal seria temporal: "Evidentment no esperava que fos tan breu, però la vida va com va i de vegades cal escollir quin camí agafar”, ha apuntat. “Marxo molt satisfet per tota la feina realitzada, tenint la consciència tranquil·la que ho he donat tot i més i amb la convicció que cada decisió l’he pres pensant en l’interès general”, assegura Grau.


Per la seua banda, Zaragoza prendrà possessió al ple ordinari de l'abril, una vegada fets els tràmits a la Junta Electoral, i es responsabilitzarà de la regidoria d'Administració Digital i Transparència. Per altra part, serà la regidora Oona Tomàs qui estarà al capdavant de la regidoria de Mitjans de Comunicació. Per tant, a partir del ple ordinari del divendres, Tomàs assumirà esta nova responsabilitat, que se sumarà a la gestió de les regidories de Polítiques Socials i Igualtat, i Salut.

Finalment, la renúncia de Joan Grau i la incorporació de Sílvia Zaragoza al consistori suposarà que el Govern rapitenc siga totalment paritari amb cinc regidores i cinc regidors. 

 

Participació