Vuit empreses del Baix Ebre participen en el programa d’assessorament 360º del Consell Comarcal

Es tracta d'una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitives les petites empreses del Baix Ebre

Redacció
16 de març del 2021
Actualitzat a les 17:31h
El programa ha començat este dimarts.
El programa ha començat este dimarts. | Cedida
El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha començat este dimarts el programa d'assessorament integral per a microempreses, autònoms i pimes al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. Es tracta d'una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitives un total de vuit petites empreses del Baix Ebre.

“L’enfortiment del teixit empresarial de la comarca contribuirà a millorar el desenvolupament territorial”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que ha donat la benvinguda a les empreses participants. Totes les empreses participants tenen en comú necessitats específiques de professionalització, consolidació i desenvolupament del negoci.

Pel que fa al programa que seguiran s'estructura en quatre fases: diagnosi prèvia, definició d’objectius i planificació, assessorament i suport en l’execució d’actuacions concretes i proposta de pla d'acció. En la primera fase s'analitza la situació inicial de l'empresa per detectar les necessitats i les mancances en l’àmbit de gestió, competitivitat i consolidació. En funció dels resultats de la diagnosi, s'entra en la segona fase per oferir serveis adreçats a professionalitzar i consolidar l'empresa (control de tresoreria, estratègia de negoci, optimització de l'organització interna, gestió eficient dels costos i gestió eficaç de les xarxes socials, entre d'altres). Finalment, s'elabora un pla d'acció amb actuacions futures a desenvolupar per la microempresa per tal d'assolir els objectius plantejats.

Quant a les empreses participants en este programa són: Palets y Embalajes Otero, Productes Puig, Forés & Cid Cansaladers, Prats Aqüicultura, Vencam 2000, Sencoservit, Humbert Conti Martí i Tarraco Company 1966. Unes empreses que s’afegixen a la dotzena que actualment ja estan realitzant este assessorament en el marc del programa que va iniciar-se a final del 2020.

Esta acció és subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.