El Consell Comarcal del Baix Ebre obre el període d’ajuts al lloguer o hipoteca per a aturats

Redacció
09 de maig del 2014
L’ens comarcal del Baix Ebre, a través de la Generalitat de Catalunya i l’Agència de l’Habitatge, ha iniciat una línia de prestacions per tal d’ajudar a les famílies i persones que tenen dificultats per a pagar el lloguer o hipoteca de la seva residència habitual, segons ha informat en una nota de premsa.

En este sentit, existixen tres tipus de prestacions principals. Una primera, per al lloguer i l’hipoteca, dirigida a les famílies on almenys un membre hagi estat els darrers 12 mesos a l’atur, havent pogut treballar fins a 45 dies durant este període. Esta convocatòria està oberta fins al 30 de setembre i està limitada a uns ingressos variables en funció del municipi i nombre de membres de la unitat de convivència. L’ajuda atorgada és de 170€ mensual durant un any.

Una segona, de renovació de les prestacions sol·licitades l’any passat i resoltes favorablement per l’Agència de l’Habitatge i, finalment, una tercera convocatòria restringida als expedients presentats el 2013 que, malgrat complimentar-se correctament i complir requisits, van resultar desfavorables per manca de pressupost. Estes dos finalitzen el proper 13 de juny.

Estes ajudes s’ofereixen a tots els municipis de la comarca del Baix Ebre, menys Tortosa, ja que aquesta població disposa de la seva pròpia oficina d’habitatge. Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l’ens comarcal del Baix Ebre o bé al telèfon 977445308.