Els Mossos d'Esquadra intervenen 230 cartrons de tabac de contraban a Flix

Redacció
30 d'abril del 2014
Els Mossos d’Esquadra van intervenir el passat dia 14 d’abril, dos-cents trenta cartrons de tabac, procedents de contraban, al terme municipal de Flix. 

Els fets van succeir als voltants de les 01:30 hores de la matinada, durant un control de pas que s’havia establert a la carretera C-12, al municipi de Flix. Els agents van fer senyals a un turisme per tal que s’aturés, però no va fer cas a les indicacions i va fugir del lloc a gran velocitat. Immediatament, una patrulla va iniciar el seguiment del vehicle per la mateixa via en direcció a Móra d’Ebre.

Als pocs quilometres, els agents van observar que el vehicle escàpol havia patit un accident, i s’havia estavellat contra un arbre després de sortir de la carretera. A l’interior del vehicle accidentat no es va localitzar a cap persona, ni tampoc pels voltants.

En l’escorcoll del vehicle, els agents van localitzar dos-cents trenta cartrons de tabac de diferents marques, sense cap precinte, ni segell de l’impost sobre el tabac de l’estat espanyol. Les investigacions posteriors dutes a terme pels Mossos han permès la identificació del conductor del vehicle, un home de 54 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Castelló de la Plana, que ha estat imputat com a presumpte autor d’un delicte de desobediència als agents i denunciat per una infracció administrativa relativa al contraban.

El tabac intervingut, valorat en 10.089 euros, ha estat lliurat al Servei de Vigilància Aduanera de l’Agència Tributaria.