El Govern reconeix a títol pòstum la tasca de Valentí Faura

'El Siglo' de Móra d'Ebre rep el premi com a establiment centenari

Valentí Faura, a la dreta, també va ser president del Consell Econòmic i Social
Valentí Faura, a la dreta, també va ser president del Consell Econòmic i Social | Cedida
Redacció
30 d'abril del 2014
El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb el conseller d’Empresa i Ocupació, van lliurar este dilluns els Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments centenaris de Catalunya. Els Premis, enguany en la seva catorzena edició, són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat. També cap als establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç.

A títol pòstum, a més, es va reconeixer la tasca del tortosí Valentí Faura, desaparegut el 21 de març de 2013 i que va ser president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa. A més d'ell també van rebre homenatge Francesc Casas, de Casas Sabaters, de Terrassa; ; Josep Botet, cofundador de Caprabo; Francesc Mauri, de Pastisseria Mauri; Antoni Fabregat, que va ser regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona.
 
L'establiment El Siglo de Móra d'Ebre, per la seua banda, també va rebre el premi de la Generalitat als Establiments Comercials Centenaris.