L'Escola Oficial d'Idiomes de Tortosa oferirà cursos de rus a partir del setembre

El centre ha estat escollit per Ensenyament com el referent per a implementar el nivell bàsic de rus a les Terres de l'Ebre

Redacció
29 d'abril del 2014
El Departament d’Ensenyament ha decidit implantar els estudis de rus per al proper curs 2014-15 a les Terres de l’Ebre, tenint en compte, especialment, el creixement de la presència de ciutadans russos a Catalunya.

Les classes s'impartiran a l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Tortosa i s’oferiran amb una nova metodologia flexibilitzada que permetrà als estudiants matricular-se quadrimestralment de cadascuna de les dues parts en què es dividirà cada nivell, per tant, cada curs es dividirà en dos mòduls. Enguany s’oferirà el mòdul de 1A per al primer quadrimestre i l’opció de poder fer-lo de nou al segon quadrimestre, o bé el mòdul 1B, si ja s’ha assolit el nivell 1A.

L’EOI de Tortosa, centre on també s’ofereixen ensenyaments d’anglès, francès i alemany, ja ha estat impartint classes de rus en cursos intensius d’estiu els darrers anys. Per este motiu, donada la seva experiència i l’existència d’un bon nombre d’alumnes que han realitzat estos cursos i que estan interessats en poder realitzar els ensenyaments d’un nivell reglat, s’ha escollit com a centre referent per a implementar el nivell bàsic de rus a les Terres de l’Ebre.

Cal tenir present que tot i que l’edat per accedir a una EOI és de 16 anys, en el cas d’idiomes que s’estiguen cursant també als centres educatius ordinaris, si són segons idiomes, com pot ser el rus, l’edat d’inscripció s’avança fins als 14 anys.

El procés de preinscripció seguirà el mateix calendari que la resta d’idiomes, iniciant-se a principis del proper mes de setembre. Més informació a la web del Departament d’Ensenyament o a l’EOI de Tortosa.