El Consell del Baix Ebre inicia a l’Ampolla un seminari de creació de productes turístics

La presentacio del seminari, a l'Ampolla.
La presentacio del seminari, a l'Ampolla. | consell comarcal Baix Ebre
Redacció
29 d'abril del 2014
La presentacio del seminari, a l'Ampolla. Foto: consell comarcal Baix Ebre

El Centre Cívic de l’Ampolla acull el segon seminari de creació de productes turístics, dirigit a les empreses dels sectors turístic i agroalimentari del territori, que ha posat en marxa el consell comarcal del Baix Ebre. El seminari té la finalitat de donar suport a les empreses turístiques en la creació, comercialització i internacionalització dels seus productes.

Cursar el seminari permetrà, a tots els participants, agafar conèixements en el disseny de productes turístics adequats a les característiques dels seus establiments i dirigits als mercats de demanda, nacionals i/o internacionals, per tal de potenciar la seva activitat turística.

El seminari consta de dos sessions en grup, una primera celebrada ahir a l’Ampolla i una segona que es durà a terme al setembre a l’Ametlla de Mar, així com diferents
sessions individualitzades, que tindran lloc al viver d’empreses Baix Ebre Innova, per tal de treballar de manera directa amb l’empresa participant. En total es realitzaran 64 hores de formació.

A l’acte de presentació han participat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Jordi Miró, entre altres. Soler ha explicat que “el nostre territori disposa d’un gran ventall de possibilitats i potencialitats turístiques i és un indret que, si ens ho creiem i treballem en aquesta línia, pot esdevenir capdavanter en este sector”. Per la seua part, l’alcalde de l’ampolla, Francesc Arasa, ha detallat que “el sectors turístics i agroalimentari han de ser el futur del nostre territori” i ha assegurat que “propostes com esta són imprescindibles per tal d’enfortir les empreses de la comarca”.