​CCOO convoca a vaga els més de 1.000 treballadors de PADESA els dies 13 i 14 d'octubre

S'afegeix així a la vaga estatal convocada pels sindicats del sector

per Aguaita.cat, Tortosa | 16 de setembre de 2020 a les 12:45 |
Imatge d'arxiu d'una protesta sindicat davant les instal·lacions de PADESA a Amposta | ACN / J. Marsal
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El sindicat CCOO s’afegeix a la convocada a nivell estatal i convoca els més de 1.000 treballadors dels escorxadors de PADESA a les Terres de l’Ebre a una vaga de dos dies per la impossibilitat de poder signar un conveni sectorial dels escorxadors després que haja caducat el del 2018.

Segons denuncia el sindicat en una nota de premsa, la crida a la vaga respon a “la negativa de la patronal a signar un conveni de transició amb un salari digne”, després de dos anys amb salaris congelats al sector.


La vaga s’ha convocat a nivell estatal per diversos sindicats . CCOO recorda que el sector dels escorxadors va ser un dels considerats com a “servei bàsic” durant l’estat d’alarma, i que els treballadors van “arriscar la seua salut en condicions precàries i poques garanties sanitàries i de seguretat”. “La patronal, en lloc de premiar l’esforç dels treballadors ha restringit encara més les seues demandes”, lamenta el sindicat.

 

Participació