Més de 60 persones reben ajuda del Punt de Voluntariat d'Amposta

Des de la declaració de l'Estat d'Alarma 120 persones s'han inscrit com a voluntaris al servei de l'Ajuntament

El mercat ambulant d'Amposta.
El mercat ambulant d'Amposta. | Cedida
Redacció
11 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:54h
Des de l'inici de la pandèmia, el Punt de Voluntariat d'Amposta ha atès a 62 persones, 12 de les quals encara reben accions de voluntariat, amb tasques d'ajuda i acompanyament com trucades telefòniques, gestions i compres a persones que no poden sortir de casa, entre d'altres. La xarxa de voluntaris compta amb 120 persones inscrites, 52 de les quals han realitzat voluntariat.

La declaració de l'Estat d'Alarma i el confinament, el passat mes de març, va posar damunt de la taula la necessitat d'articular una xarxa activa de voluntàries i voluntaris per donar resposta a les necessitats de veïnes i veïns d'Amposta que no podien sortir de casa. Una tasca que van realitzar de forma coordinada la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana i la regidoria de Serveis Socials i Salut de l'Ajuntament d'Amposta.

Tant des de l'àrea de Participació Ciutadana com des de Serveis Socials es valora molt positivament l'activitat del Punt de Voluntariat i posen damunt la taula la voluntat de continuar treballant amb aquest projecte més enllà de la situació generada per la pandèmia de la covid-19. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Amposta torna a fer una crida per poder renovar la llista de voluntàries i voluntaris, ja que la disponibilitat de les 120 persones que es van inscriure al març ha canviat.