L'ANC farà el proper 11-S el senyal de victòria «perquè es vegi des del cel»

Una constel·lació d'actes pel simbolisme de la Diada en l'Assemblea Ordinària de l'entitat | Amb concentracions al matí a les places i una gran marxa a Barcelona que acabarà omplint la Diagonal i la Gran Via

Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, fent el símbol de la victòria
Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, fent el símbol de la victòria | Jordi Borràs
Quico Sallés
05 d'abril del 2014
Carme Forcadell a la clausura de l'acte fent el símbol de la victòria Foto: Jordi Borràs

Amb la pressió d'haver organitzat les dues mobilitzacions més importants de la història recent de Catalunya i per la pressió del  simbolisme que suposa la Diada del 2014, l'ANC ha organitza un mega esdeveniment format per molts grans esdeveniments que acabarà amb la formació d'un incomensurable senyal de la victòria "que es vegi des del cel" que es dibuixarà omplint la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, confluint a la plaça de les Glòries Catalanaes.

La gent formarà, d’aquesta manera, una gran “V de Via, de Voluntat, de Votar i de Victòria”. La mobilització permetrà, segons ha explicat el membre del secretariat nacional, Ferran Civit,  al món copsar de manera simultània l’expressió massiva de la voluntat dels catalans.
 
Ara bé, aquest acte serà a la tarda, al matí, l'ANC convocarà concentracions davant tots els ajuntaments de Catalunya. De fet, els 700 ajuntaments adscrits a l'AMI celebraran un ple extraordinari de suport a la consulta. Després, representants de cada concentració marxaran cap a Barcelona on lliuraran els compromisos de l'ANC al Parlament de Catalunya. 
 
La mobilització continuarà a les 20.14 amb una piulada massiva en favor de la consulta i de la democràcia. La mobilització seguirà durant tota la tardor, cada dia amb actes organitzats arreu del territori des de les 17:14 a les 20:14 fins el dia de la consulta.