L'Ajuntament d'Alcanar aplica el segon tractament contra el mosquit tigre a tot el terme municipal

Este tractament es tornarà a repetir a Alcanar, Les Cases i Alcanar- Platja, com a mínim, en una ocasió més durant l'època estival, i fins que baixen les temperatures

1200_1594648716tigre_(1)
1200_1594648716tigre_(1) | Cedida
Aguaita.cat
13 de juliol del 2020
Actualitzat a les 15:59h
L'Ajuntament d'Alcanar, ha aplicat a tot el terme municipal d'Alcanar el segon tractament contra el mosquit tigre. Uns tractaments que els operaris de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis seguiran aplicarant als diferents nuclis urbans al llarg de l'estiu.
El regidor de Medi Ambient, Jordi Bort, ha explicat que el tractament consisteix en "la col•locació d'unes pastilles amb productes específics de larvicida en els embornals, col•lectors i altres llocs de la via pública on se sol acumular aigua per eliminar les larves de mosquit tigre i així evitar l'aparició dels mosquits adults durant l'estiu".
El regidor també ha indicat que "l'altra part de la feina l'ha de fer la ciutadania", per això ha demanat que "no s'acumule aigua en espais exteriors, que es vigilen els recipients, se'ls buide bé posant-los cap per avall i es facen revisions cada 5 o 7 dies". El mosquit tigre aprofita qualsevol espai amb aigua per reproduir-se, encara que n'hi haja molt poca. Per tant, "cal seguir les recomanacions amb precisió", conclou el regidor.
Este tractament es tornarà a repetir a Alcanar, Les Cases i Alcanar- Platja, com a mínim, en una ocasió més durant l'època estival, i fins que baixen les temperatures.
La campanya integral de control del mosquit tigre de l'Ajuntament d'Alcanar compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i també inclou altres accions per a promoure la sensibilització a través dels mitjans de comunicació municipals.