L’Ampolla atorga ajudes socials per alleugerir l'impacte de la crisi provocada per la Covid-19

La partida pressupostària inicial és de 5.000 euros

Façana de l'ajuntament de l'Ampolla.
Façana de l'ajuntament de l'Ampolla. | Cedida
Redacció
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 18:37h
La Regidoria de Cohesió Social de l'Ajuntament de l'Ampolla, amb la col·laboració dels serveis socials municipals, ha encetat una línia d’ajuts d’emergència per a pal·liar els efectes socioeconòmics del municipi causats per la crisi de la Covid-19. La partida pressupostària inicial és de 5.000 euros i està destinada a què les persones i les famílies més desafavorides de la població puguen fer front a les despeses econòmiques d’urgència que puguen tenir.

Per cada exercici pressupostari, cada persona i/o unitat de convivència poden disposar d’un màxim de 300 euros. Com a requisits per obtenir esta ajuda, ha de fer com a mínim un any que els beneficiaris i les beneficiàries estiguen empadronats al municipi i han de disposar d’un informe previ dels serveis socials.

El regidor de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, Àlvar Casanova, preveu que “la demanda més gran d’estes ajudes es produïsca en el segon semestre de l’any, període en el qual la crisi econòmica serà més accentuada”, ha apuntat.