Aguaita.cat vol impulsar la reactivació del comerç amb descomptes per accedir a espais publicitaris

El mitjà se suma a la campanya “Sempre al costat del comerç amic” amb xecs regal per valor de 100 euros de publicitat als establiments comercials que es vulguen promocionar

Redacció
18 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:34h
1200_1589818003XEC_REGAL_catalunya
1200_1589818003XEC_REGAL_catalunya
Aguaita.cat activa des d’ara i fins al 31 de juliol la campanya “Sempre al costat del comerç amic” amb l’objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei, en el moment de la seva reobertura, per ajudar a arribar al major nombre de clients possibles a la tornada i incrementar l’afluència de públic als establiments.

La campanya, dissenyada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), consistix a oferir descomptes o xecs regal a partir de 100 euros per accedir a un espai publicitari a l’Aguaita.cat, sempre que contracteu una campanya publicitària per valor superior a 150 €.

Amb aquesta iniciativa de l’AMIC, els mitjans adherits volem contribuir a la ràpida activació del consum en els establiments interessats, i del teixit comercial en general, tan important per a la vida dels nostres pobles i ciutats.

Si creieu que us pot interessar, no dubteu en demanar més informació enviant un missatge a [email protected] i ens posarem en contacte amb vosaltres.