La desconcertant foto de Ventura, Navarro i de la Vega

aguaita.cat
27 de març del 2014
Imatge publicada al Twitter de Pere Navarro el 26 de març de 2014
Imatge publicada al Twitter de Pere Navarro el 26 de març de 2014

Caldria remenar força els arxius fotogràfics per trobar una foto on coincidissen el primer secretari del PSC, Pere Navarro, la diputada suspesa Núria Ventura i un dels membre de la gestora que l'ha deposat com a primera secretària del PSC a l'Ebre, Manel de la Vega. Però només ha fet falta revisar el Twitter de Navarro per localitzar la desconcertant imatge, presa ahir al Parlament.

Com si d'un quadre es tractés, l'anàlisi de l'obra pictòrica desvetlla un Navarro impertèrrit al centre de la composició, separant dos flancs. A la dreta, un de la Vega complaent i somrient amb el seu líder. A l'extrem oposat, com a punt de fuga, Ventura marca distància i somriu forçadament. Per a emmarcar.

El mateix dia que Ventura, Geli i Elena demanaven l'empara a la Mesa del Parlament per trobar una sortida a la situació que els manté castigats, Navarro cridava a la d'Ulldecona per participar amb l'alcalde d'Alfara, Josep Mas, l'alcaldessa de Tivenys -i presidenta de la federació que encapçalava Ventura- Maria Beltran i el membre de la gestora Manel de la Vega amb l'objectiu d'abordar la problemàtica que des de fa 6 mesos pateixen les ramaderies d'Alfara, amb una suspensió cautelar que els impedeix celebrar activitats amb bous per a turistes.