​S'estanquen els morts i els infectats per coronavirus a l'Ebre, però augmenten els casos sospitosos

En les últimes 24 hores s'han de sumar 2 casos positius confirmats i 137 casos sospitosos | La dada positiva, 20 noves altes hospitalàries

Aguaita.cat
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 8:40h
Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Entrada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | Aguaita.cat
El nombre de casos confirmats per prova diagnòstica de coronavirus a les Terres de l’Ebre es troba estancat i, des de diumenge només s’ha confirmat dos nous casos, de manera que en són 181 des de l’inici de la pandèmia. Entre estos, 11 casos s’han donat a les residències d’avis (un més que el dia anterior).

Els casos sospitosos, és a dir, aquells determinats per professionals facultatius, però, augmenten sensiblement. De fet, des de l’últim recompte de diumenge a la nit, s’ha passat de de 1210 a 1347 sospitosos, és a dir, 137 casos sospitosos més. 154 del total de casos sospitosos s’han registrat en residències d’avis (20 casos més que el dia anterior).
Pel que fa al nombre de morts per la Covid-19, en total (casos confirmats i sospitosos) és de 34, un més que fa 24 hores. Entre estos, 14 són positius confirmats i els 20 restants són positius sospitosos.

Deu de les morts s’han donat en centres hospitalaris, 4 en residències, 6 en domicilis i, en els 14 restants no s’ha establert classificació.

La dada més positiva la trobem en les altes. En les últimes 24 hores Salut informa de 20 altes hospitalàries noves. De manera que passem de 69 a 89.