La trista història del gos Goliat acaba amb salvament feliç a Amposta

Va ser localitzat en un estat sanitari i alimentari pèssim, però es va recuperant, després de ser salvat per la Policia Local, una veïna i la protectora Engrescats

Goliat, amb la cama envenada, recuperant-se a la protectora.
Goliat, amb la cama envenada, recuperant-se a la protectora. | Cedida
Redacció
18 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:18h
Esta és la trista història de Goliat, un gos que va ser trobat en condicions lamentables, amb la pota trencada de feia anys, poruc, amb filària, sense menjar, només amb aigua bruta, lligat a un arbre en un terreny de la partida Carlet... Algú el va oblidar o no el va poder atendre més i, en estes nefastes condicions sanitàries i alimentàries, va ser observat per una veïna que va demanar ajuda per rescatar-lo. La Policia Local d'Amposta i Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre van intervindré i un cop investigat el cas, l’han fet públic. L’animal va ser traslladat a la protectora, on encara queda temps per recuperar aconseguir que es recupere, per això han demanat ajut per pagar el tractament de filària que necessita i també per costejar l’operació per curar-li la pota. Una opció, segons ha explicat Engrescats a les xarxes socials, és apadrinar-lo per 10 euros al mes, o també fer un donatiu al compte ES87 2100 1439 58 0200108260.

La Policia Local d'Amposta ha advertit que comportaments com el descrit cap a un animal poden comportar penes de tres mesos i un dia fins a un any de presó.