Deu nous casos de coronavirus a l’Ebre este diumenge eleven la xifra a 87 diagnosticats

Hi ha trenta-un malalts hospitalitzats, vuit dels quals a l'UCI, mentre que des del principi de la crisi s'han donat 4 altes hospitalàries.

Una ambulància arribant a un centre hospitalari.
Una ambulància arribant a un centre hospitalari. | Adrià Costa
Redacció
29 de març del 2020
Actualitzat a les 19:00h
La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha informat que este diumenge s’han confirmat deu nous casos de coronavirus al territori, de manera que la xifra de diagnosticats fins ara s’eleva a 87 persones. Trenta-un malalts es troben hospitalitzats, i d’estos, vuit estan ingressats a la Unitat de Cures Intensives. Seguix sense haver-se produït cap més mort, així que les víctimes mortals continuen sent dos a l’Ebre. Salut ha informat també que des de l’inici de la crisi s’han donat quatre altes hospitalàries a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Estes persones continuen la recuperació al seu domicili amb seguiment per part de l’equip d’Atenció Primària.

Pel que fa al Camp de Tarragona, este diumenge s’han registrat cinc víctimes mortals, de manera que la malaltia s’ha endut 24 persones fins ara en esta zona de la província. També s’hi han confirmat este diumenge 73 casos nous, i ja són 487 els diagnosticats acumulats. 227 es troben ingressats, dels quals 57 mantenen ingrés a l’UCI.