Quants casos de coronavirus hi ha al teu entorn? Salut fa públiques les dades

Consulta el mapa interactiu i les estadístiques

Mapa de contagis de coronavirus per àrees bàsiques de salut
Mapa de contagis de coronavirus per àrees bàsiques de salut | Departament de Salut
Aguaita.cat
28 de març del 2020
Actualitzat a les 14:54h
El Departament de Salut ha fet pública este dissabte una web on es mostra, per primer cop, els resultats positius de la Covid-19 per àrees bàsiques de salut i per regions sanitàries.

Per una banda, el nou aplicatiu disposa d'un mapa on es poden consultar els casos positius per àrees bàsiques de Salut. Tot i que no es mostra per municipis, permet fer-se una idea més acurada de la distribució territorial de la pandèmia i, en este sentit, les Terres de l'Ebre continuen sent un dels territoris del país on el virus està tenint menys incidència. El major nombre de casos positius es concentren en les àrees bàsiques de Salut de Tortosa.

Aquí pots accedir al mapa elaborat pel departament de Salut

D'una altra banda, la web mostra els resultats positius per regions sanitàries. I permet conèixer la incidència de casos positius per franges d'edat i sexe.

Casos de coronavirus per regio sanitària Foto: Departament de Salut



Consulta aquí els resultats per regió sanitària

Cal tindre en compte que la web no es troba 100% actualitzada, ja que segons les dades del mateix departament de Salut a les Terres de l'Ebre ja són 68 els casos positius en coronavirus compatibilitzats fins a este divendres 27 de març. En canvi, a la web, este dissabte 28 el recompte total és de 57, que eren els contagis comptabilitzats fins dijous.