GRÀFIC INTERACTIU Així evoluciona el coronavirus al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, dia a dia

Dels 270 infectats hi ha 139 persones hospitalitzades, 41 de les quals són a l'UCI

Aguaita.cat
26 de març del 2020
Actualitzat a les 17:54h
L'evolució del coronavirus a Catalunya: 21 de març
L'evolució del coronavirus a Catalunya: 21 de març | ND
 


La demarcació de Tarragona continua com la demarcació amb menys afectacions pel coronavirus, però la xifra d'infectats s'està multiplicant ràpidament en els darrers dies. La corba seguix creixent i, tal com ha assegurat este dimecres el president Quim Torra, s'esperà que ho seguisca fent fins a almenys el mes que ve.

En total, segons les dades de dimecres, hi ha 271 positius, 139 dels quals es troben hospitalitzats, 41 són a l'UCI. A més, 8 persones han perdut la vida. Estes xifres engloben els pacients del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

D'altra banda, a Catalunya la corba també seguix creixent. El nombre de morts per coronavirus a Catalunya continua augmentant i supera més del centenar en les últimes 24 hores, a ritme superior al de dies anteriors. El nombre de morts s'eleva a 672 i els infectats, a 11.592.



Nota sobre el gràfic: El gràfic mostra l'evolució del nombre total de positius, de casos greus entre aquests positius i de víctimes mortals. Les dades es comptabilitzen quan les comunica oficialment el departament de Salut. El gràfic s'actualitzarà diàriament, o sempre que es comuniquin casos nous