L’Ametlla de Mar xifra en un 30% l’increment de la incidència del turisme rus als seus comerços

Membres de l’àrea municipal de Turisme marxen a Moscou per assistir per segon any consecutiu a la fira MITT, The Moscow International Travel & Tourism 2014, que tindrà lloc del 19 al 23 de març

Redacció
18 de març del 2014
Segons una enquesta realitzada a un centenar de comerços de l’Ametlla de Mar, la incidència de turisme rus ha augmentat un 30% en este sector al municipi. El lloguer de xalets per part de turistes russos, un altre indicatiu, va augmentar un 15% la temporada passada, atrets per l’oferta d’alt standing que té la població en algunes de les seues urbanització. La promoció de l’Ametlla de cara al turisme rus és doncs una línea de treball potent per a l’àrea municipal de Turisme, i és per això que este dimarts una delegació marxa a Moscou per assistir per segon any consecutiu a la MITT, The Moscow International Travel & Tourism 2014 que tindrà lloc del 19 al 23 de març.

Així els representants de Turisme de l’Ametlla de Mar gràcies al conveni Corner amb la Diputació de Tarragona podran ser presents a esta fira turística de ressò internacional durant cinc dies, que enguany arriba a la vint-i-unena edició, en la que es preveuen 90.000 visitants i més de 3000 expositors.

Segons Vicent Martí, regidor de l’Àrea de Turisme, el fet d’anar l’any passat a la MITT va donar els seus fruits. “Ja tenim entrevistes concertades amb diversos touroperadors per tal de donar a conèixer l’Ametlla de Mar com alternativa al model de costa Daurada de Salou, per exemple. Per tant, el que es mostrarà estos dies a Moscou són els encants naturals de la Cala, la gastronomia i el comerç”, explica Martí.