Explosió en un bloc de pisos de la Ràpita

Dues famílies han quedat desallotjades

El trànsit ha sigut reobert al voltant de les 21:00 hores
El trànsit ha sigut reobert al voltant de les 21:00 hores | Cedida
S.C.
14 de setembre del 2019
Actualitzat a les 21:15h
ACTUALITZACIÓ | 21:00 hores | Reobert el trànsit

Al voltant de les 21:00 hores d'este dissabte ha quedat reobert el trànsit al carrer Sant Isidre de la Ràpita, on esta tarda s'ha produït una explosió i incendi en el bloc situat al número 111. 

Els bombers han acabat les tasques d'extinció. Una explosió de gas ha causat un incendi en un pis, deixant dos ferits lleus per inhalació de fum que han estat donats d'alta in situ.

No obstant, els habitants de dos dels pisos afectats es mantenen desallotjats. Una part dels afectats passarà la nit en cases de famíliars. Pel que fa als habitants d'un dels pisos afectats queda pendent el seu allotjament, però l'Ajuntament els hi proporcionarà lloc per passar la nit en cas que sigue necesari, segons confirmen fonts municipals.
 

L'edifici es troba situat al número 111 del carrer Sant Isidre Foto: Cedida


INFORMACIÓ | Dissabte, 14 de setembre de 2019

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat a primera hora de la tarda d'este dissabte en l'extinció d'un incendi en un bloc de pisos situat al carrer Sant Isidre de la Ràpita.

Fonts dels Bombers indiquen que a les 15.17 s'ha donat avís d'una explosió, presumiblement produïda per una bossa de gas, en el primer pis de l'esmentat edifici, situat al número 111, entre l'Avinguda Catalunya i l'Avinguda Pare Castro. 

A falta de més informació, sembla que no ha quedat afectada l'estructura de l'edifici i tampoc hi ha ferits de gravetat, tot i que dues persones han dagut de ser atesa per inhalació de fum. Una quinzena de persones als pisos superiors han hagut de ser confinades.

Un cop extingit l'incendi en el seu punt d'orígen, sembla que provocat per la fuita d'una bombona de gas, els Bombers han procedit a comprovar possibles danys pis per pis. Durant estos treballs, els veïns que havien quedat confinats durant les tasques d'extinció han sigut desallotjats.

Fonts municipals indiquen que l'Ajuntament activarà un allotjament provisional per a aquelles persones que no puguen ser reubicades en cases de familiars o alternatives.


 

L'alcalde, Josep Caparrós, s'ha personat al lloc dels fets Foto: Cedida