Estabilitzat l'incendi de la Fatarella, a la Terra Alta

Seguixen tallades les carreteres TV-7333 i TV-7331 entre la Fatarella i Vilalba dels Arcs

Imatges aèries de l'incendi iniciat a la Fatarella este dijous.
Imatges aèries de l'incendi iniciat a la Fatarella este dijous. | Cedida
Redacció
27 de juny del 2019
Actualitzat a les 20:06h
ACTUALITZACIÓ 20.00 h | Estabilitzat l'incendi de la Fatarella

Els Bombers rectifiquen que l'incendi de la Fatarella es troba estabilitzat, no controlat. Segons els Agents Rural ha afectat una superfície de dos hectàrees de zona forestal. Deu dotacions del cos d'extinció d'incendis, una de les quals aèries, han treballat per atacar les flames amb el suport de la Unitat Militar d'Emergències (UME), desplaçada a Catalunya per l'incendi de la Ribera d'Ebre. A causa d'este incendi ha calgut tallar dos carreteres entre la Fatarella i Vilalba dels Arcs, concretament la TV-7333 i la TV-7331.

ACTUALITZACIÓ 18.23 h | Controlat l'incendi de la Fatarella, a la Terra Alta

Els Bombers han donat per controlat l'incendi originat esta tarda a prop d'un parc eòlic de la Fatarella, a la Terra Alta. 
ACTUALITZACIÓ 17.32 h | Deu dotacions dels Bombers i dos carreteres tallades per l'incendi a la Fatarella

Els Bombers treballen amb 10 dotacions, entre les quals n'hi ha una aèria i el suport de la Unitat Militar d'Emergència, en l'incendi de la Fatarella. Segons els Agents Rurals, el foc, que crema des d'este migdia, ha afectat una superfície de 2 hectàrees. 

Pel que fa al trànsit, es troben tallades les carreteres TV-7333 i TV-7331 entre la Fatarella i Vilalba dels Arcs.


INFORMACIÓ | Declarat un nou incendi a la Fatarella 

En un moment delicat per a les Terres de l'Ebre, s'acaba de declarar un nou incendi a la zona del parc eòlic de la Fatarella, a la Terra Alta. Els serveis d'emergències han rebut l'avís cap a les 15.26 h d'este dijous a la tarda, i s'han desplaçat fins al lloc cinc dotacions de Bombers destinades a l'incendi de la Ribera d'Ebre. Els bombers prioritzen els treballs en el flanc esquerre.

Tot i que les altes temperatures juguen en contra, a hores d'ara sembla que l'incendi de la Terra Alta està envoltant de camps de conreu, fet que facilitaria la tasca d'extinció. S'estima que este nou incendi afecta provisionalment unes 2 hectàrees.

El fum és visible des de la zona de Vinebre, on els Bombers seguixen treballant en l'incendi que es va provocar ahir i que ja ha calcinat més de 5.000 hectàrees.