Al voltant de 150 alumnes tanquen la temporada de l'Escola de Teatre de Tortosa

Els estudiants representaran un total de sis obres entre dissabte i diumenge, a l'Auditori Felip Pedrell

Totes les actuacions seran a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.
Totes les actuacions seran a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa. | Cedida
Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:07h
Igual que a altres centres educatius, el curs també s'acaba a l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa, i per celebrar-ho els alumnes representaran tot allò que han après a sobre de l'escenari. Seran un total de 150 alumnes els que representaran fins a 6 obres a l'Auditori Felip Pedrell de la capital del Baix Ebre, este dissabte i diumenge.

Els actors i actrius d'infantil i juvenil d'interpretació i teatre musical seran els primers en entrar en escena amb "La màgia de Hogwarts", el dissabte a les 17.30 hores. Els seguiran els alumnes de dansa i claqué amb "El laberint de l'ànima", a les 20 h de la tarde; mentre que els més grans, de 2n i 3r, faran el càssic "Terra Baixa" a les 22 h.

Diumenge també hi haurà tres representacions diferents. La primera està prevista per les 17 h, amb 'La acampada', a càrrec dels alumnes d'iniciació teatral. Posteriorment prendrà el relleu l'alumnat adult d'interpretació de 1r per explicar que 'De vegades és millor estar al llimb'. Clourà les representacions la funció del musical 'La família Addams', a càrrec dels alumnes adults de teatre musical, juvenils de teatre musical postgraduades i juvenils de 3r i avançat de teatre musical.

Les entrades per veure qualsevol d'estos espectacles es poden adquirir a l'escola de teatre, al mateix teatre auditori Felip Pedrell, de 17.30 a 20.30 h, i el mateix dia de la representació a les taquilles. El preu és de 3 euros.