L'Ajuntament d'Alcanar incorpora dos desfibril·ladors nous al municipi

Els aparells són a la urbanització Serramar i a la plaça de l'Ajuntament, sumant un total d'11 desfibril·ladors a la localitat

Amb estes dos incorporacions Alcanar compta amb 11 aparells DEA al terme municipal.
Amb estes dos incorporacions Alcanar compta amb 11 aparells DEA al terme municipal. | Cedida
Redacció
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:52h
Alcanar és un dels municipis ebrencs que compten amb desfibril·ladors externs automàtics, coneguts com a DEA, instal·lats arreu de la localitat. Esta setmana, l'Ajuntament canareu ha incorporat dos aparells més, un a la urbanització de Serramar, a Alcanar-Platja, i un altre a la plaça de l'Ajuntament. Amb estes dos incorporacions, Alcanar compta amb 11 desfibril·ladors al terme municipal.

"La instal·lació d'aquests desfibril·ladors fa més segur el nostre municipi i permet que tots els veïns i veïnes puguin gaudir de les instal·lacions municipals amb la màxima seguretat, ha explicat el regidor d'esports, Jordi Bort.

A més d'ampliar el nombre dels aparells DEA, l'Ajuntament també realitzarà cursos de formació perquè la població estigui preparada per saber utilitzar-los. En esta línia, la regidora de Salut, Mercè Fischer, ha apuntat que "impulsarem cursos de formació, campanyes de sensibilització i també d'informació per explicar als veïns on estan ubicats els desfibril·ladors".