Junts per Tortosa vol ampliar el passeig fluvial fins a la Universitat

Roigé afirma que aposta per una Tortosa sostenible, tecnològica i intel·ligent

Membres de la candidatura de Junts per Tortosa, encapçalada per Meritxell Roigé.
Membres de la candidatura de Junts per Tortosa, encapçalada per Meritxell Roigé. | Cedida
Redacció
15 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:32h
L'actual alcaldessa de Tortosa i candidata a l'alcaldia per Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha presentat la seua proposta de cara a les pròximes eleccions municipals amb una proposta per "obrir la ciutat al riu" amb la continuació del passeig fluvial. A més, des de Junts x Tortosa diuen que "apostaran per una Tortosa mediambientalment sostenible, tecnològica i intel·ligent".

Roigé ha volgut apuntar que "el nostre equip vam fer un primer tram amb aquest embarcador al centre de la ciutat, al Mercat, i ara volem fer-lo arribar fins a l'Escorxador, amb un carril bici, que ens permeti arribar vora el riu fins a la Universitat". Així, l'actual alcaldessa de Tortosa també ha volgut posar en relleu algunes accions que han dut a terme en esta candidatura, com la recuperació del pont del tren per convertir-lo en via verda o la il·luminació dels ponts i zones de passeig.  

En esta línia, l'alcaldessa també s'ha mostrat molt satisfeta "amb l'enderroc de l'antic Club de Rem i la urbanització de l'entorn que estem duent a terme, unirem l'avinguda Lleida amb el passeig de Ribera, on també hi actuarem i millorarem tota la façana fluvial". Per al nou mandat però, Roigé proposa "obrir al riu l'altre marge de l'Ebre, a Ferreries".

Entre altres, des de Junts x Tortosa també han promès alguns actes com la continuació del carril bici o fer un pla d'eficiència energètica als edificis municipals o la creació de l'app Tortosa, com ja tenen altres ciutats.