Flix impulsa una campanya de recollida d'aliments per a les famílies necessitades del poble

L'Ajuntament calcula que unes 40 famílies tenen dificultats per alimentar-se

Redacció
10 de febrer del 2014
L'Ajuntament de Flix ha impulsat una campanya de recollida solidària d'aliments per ajudar aquelles famílies del poble amb dificultats per aconseguir menjar.

Segons les dades del consistori, en estos moments, a Flix hi ha 40 famílies -unes 100 persones-, les quals tenen serioses dificultats per a aconseguir menjar i productes de primera necessitat; "algunes d'estes, fins i tot, recorren a buscar-los entre els contenidors d’escombraries que hi ha repartits pel poble", asseguren.

Per aquest motiu, l’Ajuntament impulsa la campanya de recollida solidària d'aliments “De Flix per a Flix” que consisteix en què els veïns compren productes per destinar-los a les famílies que l'Ajuntament ha identificat que els necessiten. Donat que els productes a recollir són, bàsicament, envasats i conserves, la compra es realitzarà als supermercats BonÀrea, Bonpreu, Plusfresc, Queviures Eva, Schlecker i Spar del poble.

En cada un d'estos establiments, hi haurà contenidor per deixar-hi els productes comprats. També hi haurà voluntaris que informaran i ajudaran als clients que ho necessiten.
La campanya “De Flix per a Flix” s’inicia avui dilluns 10 de febrer i finalitzarà el dissabte 1 de març.