La CUP Tortosa exigix saber el sou de Meritxell Roigé com a presidenta del CAT

Redacció
02 de maig del 2019
Actualitzat a les 22:23h
La CUP Tortosa ha demanat conèixer quin és el sou que percep la presidenta del Consorci d’Aigües de Tarragona, Meritxell Roigé, en exercici del seu càrrec. La formació ha explicat en un comunicat que ha demanat saber quina contribució rep l’alcaldessa de Tortosa per presidir el CAT, però assegura que este organisme s’ha negat a donar esta informació. “Des de la CUP vam exigir al CAT saber quina retribució rebia l’alcaldessa. Tot i que el GAIP (Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública de la Generalitat)ens va donar la raó, instant al CAT a comunicar-nos la retribució de Meritxell Roigé. El CAT, s’ha negat i ha recorregut la decisió via contenciós administratiu”, afirma la CUP en un comunicat.

El partit, amb representació municipal a Tortosa, exigix que Meritxell Roigé faça pública abans de la campanya electoral la seua retribució, perque “só diners públics i tenim dret a saber com es gasten” i considera que “cal acabar amb «xiringuitos» públics que ocupen polítics de partits posats a dit per augmentar els seus ingressos”. Afegix la nota que “els 56.000€ bruts que cobra com alcaldessa ja són més que suficients per viure bé”.

Així mateix, se suma a la petició de la PDE perquè Meritxell Roigé derrogue la concessió de 4m3/s, desmantelle la infraestructura i dissolga el CAT.